Life-lehden vastaus 24-vuotiasta näyttelijää kuvanneelle: Kuka hemmetin Marilyn Monroe?

Aikakauslehti Life on löytänyt arkistoistaan ennen julkaisemattomia kuvia Marilyn Monroesta. Kuvat otettiin Los Angelesissa Griffith Parkissa vuonna 1950 kun näyttelijä oli 24-vuotias. Life-lehden arkistossa on meneillään vanhan kuva-aineiston digitointi, jonka yhteydessä ennen näkemättömät kuvat Marilynista löydettiin.

Life: Marilyn Monroe, kuvaaja Ed Clarke

Nuoren Marilynin puistossa kuvannut valokuvaaja Ed Clark kertoi myöhemmin: “Hän oli vielä tuntematon, joten minulla oli runsaasti aikaa kuvata. Menimme puistoon ja hän saattoi lukea runoja [joissakin kuvissa Monroe ilmeisesti lukee käsikirjoitusta]. Lähetin useita filmirullia Lifen toimitukseen New Yorkiin, mutta he vastasivat: Kuka hemmetin Marilyn Monroe?”

Katso 24-vuotiaan Marilyn Monroen kuvagalleria tästä.

Categories Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CAPTCHA Image