Värinäyttö e-kirjojen lukulaitteessa mahdollistaa lisäominaisuuksia: Sigmatek 101

E-kirjojen lukulaitteissa on mustavalkonäyttö ja tietokoneissa värinäyttö – vai täytyykö todellakin aina olla näin? Ei tarvitse. E-kirjojen lukulaitteen voi aivan mainiosti valmistaa myös värinäytöllä, mutta mitä silloin voitetaan tai hävitään? Kokeilin 7 tuuman värinäytöllä varustetun Sigmatek 101-lukulaitteen ominaisuuksia eri tilanteissa ja tehtävissä.

Katso video mitä värinäytöllä varustetulla e-kirjojen lukulaitteella voi ylipäätään tehdä ja erityisesti miten sillä katsellaan kirjoja ja videoita:

Sigmatek 101 lukulaitteen hyvä puoli on sen nopeus verrattuna mustavalkonäytöllisiin laitteisiin. Värinäyttö virkistää sisällön niin nopeasti, että videoita on mukava katsella laitteen laajakuvaformaatin näytöltä. Myös valokuvat näyttävät hyvältä laitteen värinäytöllä. Mahdollisuus ottaa muistikorteilla matkalle mukaan eri perheenjäseniä miellyttäviä videoita on e-kirjojen lukumahdollisuuden lisäksi käytännöllinen ominaisuus.

Lukulaitteen näyttö heijastaa voimakkaasti valoa, joten ulkokäyttöön se ei sovi ja sisälläkin saattaa joutua hakemaan sopivaa kuvakulmaa. Toisaalta laitteella voi lukea hämärässä ja pimeässä koska LCD-näyttö tuottaa tarvitsemansa valon. Värinäyttöteknologia kuluttaa huomattavasti enemmän virtaa kuin mustavalkonäytöllä varustettujen laitteet. Laitteen käyttäjän on opeteltava hakemaan ja lataamaan laitteeseen sopivia videoita itse, sillä siihen ei ole apuvälineitä tarjolla.

Sigmatek-laitteita löydät Elibris-verkkokaupasta.

Sigmatek EBKT-101 lukulaitteen ominaisuudet

– 7 tuuman LCD-värinäyttö. Laajakuvaformaatti 16:9 kuvasuhde. Erotuskyky 800 x 480 pikseliä.
– Avaa EPUB, PDF, TXT dokumenttiformaatit. Yhteensopiva Adoben kopiosuojauksen kanssa, mikä on käytössä suomalaisissa e-kirjojen verkkokaupoissa.
– Toistaa AVI ja Xvid videoita.
– Soittaa MP3, WMA, FLAC, AAC, WAV, OGG musiikkiformaatteja.
– 4GB sisäänrakennettua muistia.
– SD-muistikorttipaikka.
– 3.5 mm kuulokeliitäntä.
– USB 2.0 liitin.

Categories Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CAPTCHA Image