Nyt se alkoi: tilaa sanomalehti, saat lukulaitteen ilmaiseksi

Digitaalinen media vie asiakkaita painetulta medialta. Trendi on tunnistettu jo yli 10 vuotta sitten, mutta vasta viime vuosina kehitysvauhti on kiihtynyt niin, että sanomalehdet joutuvat tosissaan miettimään liiketoimintastrategiaansa. Uutiset ovat siirtyneet paperilta internetiin nopeimmin Yhdyvalloissa ja Britanniassa, jossa on myös joitakin menestykseksi osoittautuneita maksullisia verkkolehtiä. Tämä ei kuitenkaan riitä, vaan laatulehti New York Timesin tilaaja saa nyt ilmaisen lukulaitteen.

New York Times, Nook

Kun tilaa New York Times sanomalehden digitaalisen painoksen 19,99 dollarin kuukausimaksulla Nook-lukulaitteeseen, saa laitteen kaupan päälle. Ilmainen laite on mustvalkoisella E ink -näytöllä varustettu Nook Simple Touch. Jos haluaa värejä sanomalehteensä, maksamalla 99 dollaria saa värinäytöllä varustetun Nook Color -tabletin. Tarjouksessa täytyy sitoutua vuoden tilaukseen.

Painetun New Yorkin Timesin tilaus maksaa noin 24 dollaria kuukaudessa.

New York Timesin tarjous on tehty yhteistyössä kirjakauppaketju Barnes&Noblen kanssa. Barnes&Noble on verkkokauppa Amazonin mallin mukaan suunnitellut oman e-kirjojen lukulaitteensa, jolla voi ostaa ja lukea kirjakaupasta ostettuja e-kirjoja ja lehtiä. Nook on Amazon Kindle-laitteen jälkeen suosituin lukulaite Yhdysvalloissa. Nook-laitteen ja e-kirjojen arvioidaan vieneen Barne&Noblen hyvään tulokseen ja vieneen viimeisetkin asiakkaat konkurssiin menneeltä Borders-kirjakauppaketjulta.

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *