Applen uudet laitteet etenevät oppimisvälineinä Pohjois-Amerikassa

Elektroniikkayhtiö Applen ponnistelut valloittaa koulumaailma uusilla lukemista ja oppimista tukevilla laitteilla on hyvässä vauhdissa Yhdysvalloissa. Kaliforniassa San Diegon kaupunki on päättänyt ostaa 27 000 iPad-tabletia 5-7 luokkaa käyville koululaisille. Aiemmin vastaavaa käyttöä varten hankittuja pieniä kannettavia PC-tietokoneita ei kouluihin enää aiota ostaa.

Apple iPad 2 valkoinen

iPad-tabletit ovat oppilaiden käytettävissä koulussa. Luokat saavat 34 tabletia sisältävän laitevaunun, jossa 8 GB muistilla varustetut iPad 2 -laitteet toimitetaan. Suhteellisen pieni muistitila saattaa olla merkki siitä, että laitteissa ei ole tarkoitus säilyttää oppimateriaalia, vaan sitä pidetään tallessa keskusvarastossa, mistä aineiston voi tarpeen vaatiessa hakea tabletiin.

Apple on aiemmin esitellyt nimenomaan oppilaitoksille tarkoitettuja välineitä ja ominaisuuksia, kuten iBooks Author ja iTunes U.

Tabletien hankinta on osa San Diegon käynnistämää laajaa opetuksen modernisointiohjelmaa nimeltään i21 Interactive Classroom.

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *