Tabletin suojuksen mukana voi saada näppäimistön

Matkalle, lomalle ja työmatkalle on mukava ottaa tablet-medialaite mukaan. Kirjat, lehdet, elokuvat ja postit kulkevat kevyesti mukana ja tarvittaessa pääsee nettiin. Moni tabletin omistaja on jo suojannut vimpaimensa kotelolla. Nyt tableteihin on tarjolla myös sellaisia suojuksia, joissa tulee näppäimistö mukana. Eihän sitä koskaan tiedä, jos runoa pukkaa junassa tai mökin terassilla. Jonnekinhan ne tekstit on talteen saatava.
Tablet suojus ja näppäimistö
Jokaisessa tabletissa on tietysti mukana näppäimistö, joka ilmestyy näytölle aina silloin kun laitteelle täytyy syöttää tekstiä. Kaikki näpyttelijät eivät näistä näppäimistä pidä, koska niissä ei ole fyysisen näppäimen tuntoherkkyyttä tai kirjoitusvirheitä tulee runsaasti.
Tablet suojus ja näppäimistö
Esimerkiksi verkkokauppa Amazonista löytyy melkoinen valikoima edullisia ja vähemmän edullisia tabletien suojuksia, joissa on myös näppäimistö mukana. Hinnat vaihtelevat noin 15 dollarista lähelle 100 taalaa.

Tabletissa tulee olla standardimallinen USB-liitin ja Android-ohjelmisto. Lisäksi tabletin USB-portin olisi oltava mallia USB Host tai USB OTG. USB-liittimen koko on myös syytä varmistaa.
Tablet suojus ja näppäimistö
Suojuksen mukana tuleva USB-kaapeli liitetään tabletin USB-porttiin, jonka jälkeen moderni kirjoituskone on valmis tallentamaan omistajansa suuria ajatuksia.

Moniin tableteihin, kuten Apple iPadiin saa lisätarvikkeena langattoman näppäimistön. Asus on ratkaissut näppäimistötarpeen siten, että tablet on suunniteltu liitettäväksi laitteen mukana tulevaan tukevaan näppäimistöön, kuten Asus Eee Pad Transformer -malleissa. Microsoft on myös sitä mieltä, että tabletin suoja on hyvä idea näppäimistön kantamiseksi laitteen mukana.

Tämä bloggaaja testasi yhden halvan näppäimistön ja havaitsi sen kelvolliseksi.

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *