Philipsin televisiot kytkeytyvät pilvipalveluihin

Uudet televisiot ovat liitettävissä internetiin, jotta YouTube-videoita ja valokuvia voisi mukavasti katsella isolta ruudulta. Netissä on myös valtava määrä tv-ohjelmaa, jonka löytäminen ja yhteensopivuus oman television kanssa voi olla ongelma. Philips on ratkaissut asian perustamalla netti-tv:lle pilvipalvelun – yhden paikan, josta televisioon löytää katsottavaa.

Philips Cloud TV

Philips Cloud TV –verkkopalvelu on tarjolla Philipsin Smart TV –televisioihin, jotka on tuotu markkinoille vuonna 2012 ja sen jälkeen. Cloud TV –palvelu sisältää satoja tv-kanavia, jotka ovat katsottavissa television internet-yhteydellä.

Siinä ei ole mitään uutta, että internetiin kytketyllä televisiolla voi katsoa verkosta videoita, elokuvia ja tv-kanavia. Tyypillisesti tällaisessa televisiossa on omat sovellukset YouTubelle, Vimeolle, Netflixille ja muille palveluille. Sovelluksia pilvipalveluun kytketty televisio ei välttämättä tee tarpeettomaksi, mutta uusien tv-kanavien löytämistä ja katselua Cloud TV helpottaa, sillä ne ovat yhdessä paikassa.

Pilvipalvelut ovat IT-alan vastaus mobiililaitteiden käytön kasvuun ja tarpeiden muuttuessa yhä monipuolisemmaksi. Kaikkea tietoa ja viihdettä ei kannata eikä voi tilan puutteen vuoksi säilyttää puhelimessa, tabletissa tai muussa vimpaimessa. Usein on kätevämpää pitää valokuvat, videot ja dokumentit jossakin nettipalvelussa tallessa, josta ne kätevästi saa käyttöön kaikille laitteille.

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *