Aivan välttämätön vekotin: e-kirjojen lukulaite juoksijoille

Innokkaat kirjojen ja lehtien ystävät lukevat sohvalla, sängyssä, junassa, lentokoneessa ja monessa muussa paikassa, missä se käy mukavasti. Kävellessä, pyöräillessä tai juostessa ei välttämättä ole kovin mukavaa eikä turvallista lukea, mutta Weartrons-yhtiö uskoo Run-n-read lukulaitteen tekevän e-kirjan lukemisen juostessa helpoksi ja mukavaksi.

Run-n-read lukulaite

Weartrons markkinoi Read-n-run tuotetta erityisesti juoksumatolla hölkkääville lukuhaluisille ihmisille. Syy on se, että itse kirja on tablet-laitteessa. Read-n-run on tabletiin liitettävä lisävimpain, joka helpottaa lukemista pään pomppiessa juoksun tahtiin. Näin se toimii:

– iPad Miniiin, iPad 3:een tai uudempaan, iPhone 4S:ään tai uudempaan, tai Android 4.3 –ohjelmistolla varustettuun tabletiin asennetaan Read-n-runin mukana tuleva lukuohjelma.

– Pieni Read-n-run-laite kiinnitetään esimerkiksi hikinauhaan. Se kytkeytyy tabletin lukuohjelmaan Bluetooth-yhteydellä.

– Aloitettaessa juoksu-urakka tabletin lukuohjelma käynnistetään.

– Pään heiluessa juostessa tabletin näytöllä oleva kirjan sivu siirtyy pään liikkeen mukana samaan suuntaan automaattisesti. Yhtiön mukaan tämä eliminoi tekstin hyppimisen pois näkökentästä.

– Yksi napautus Read-n-runin kylkeen avaa seuraavan sivun kirjasta. Kaksi napautusta avaa edellisen sivun.

Katso esittelyvideo:

Weartrons-yhtiön tuote on vielä prototyyppi, mutta kaupallisen tuotannon pitäisi käynnistyä tammikuussa 2014. Tuotetta voi jo tilata hintaan 55 dollaria.

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *