E-kirjojen lainauspalvelu Luekirja.fi on kehittynyt lukijaystävälliseen suuntaan

Kuukausimaksulla e-kirjoja tarjoava Luekirja.fi on tehnyt lukijoiden kannalta hyödyllisiä parannuksia lainauspalveluunsa. Ajatuksenahan on tarjota kiinteää kuukausimaksua vastaan vapaavalintaisia e-kirjoja, jotka lukija lukee tabletilla, tietokoneella tai älypuhelimella. Vuonna 2011 aloittanut Luekirja.fi oli aluksi melkoisen rajoittunut palvelu, mutta kahdessa ja puolessa vuodessa on tapahtunut paljon kehitystä, ja lukijan kannalta hyvään suuntaan.

Luekirja.fi, e-kirjojen kuukausitilauspalvelu

Vuonna 2011 Luekirja.fi aloitti pienellä kirjavalikoimalla, teknisesti vaillinaisella toteutuksella ja lukijan kannalta erikoisella hinnoittelulla. Otavamedia, joka palvelusta vastaa, on ilmeisesti kuunnellut asiakkaitaan, sillä merkittäviä parannuksia verkkopalvelussa ovat esimerkiksi seuraavat asiat:

– Valitun e-kirjan voi ladata omalle laitteelle. Enää ei siis tarvitse olla kytkeytynyt internetiin kun haluaa lukea palvelusta lainaamaansa kirjaa. Tämä on olennainen parannus esimerkiksi silloin, kun haluaa lukea matkoilla tai muussa paikassa missä internet-yhteys on heikko. Ilman verkkoyhteyttä Luekirja.fi:stä lainattuja kirjoja voi lukea iPad-tabletilla, iPhone-puhelimella, Android-tableteilla ja puhelimilla sekä kaikilla laitteilla missä on käytettävissä Safari- tai Chrome verkkoselain.

– Kiinteää kuukausimaksua vastaan voi nyt lukea niin monta kirjaa kuin ehtii. Yhtä aikaa kirjoja voi olla lainassa kolme kappaletta.

– Lainattuja kirjoja voi lukea usealla laitteella. Viimeinen luettu sivu pysyy automaattisesti tallessa.

– Luekirja tarjoaa ensimmäistä kuukautta ilmaiseksi, jotta lainauspalveluun voi tutustua kunnolla. Tällä hetkellä tarjous on voimassa 6.1.2014 asti.

Pari tärkeää asiaa on syytä huomata:

– Saat kirjat Luekirja.fi:stä ainoastaan lainaksi. Ne eivät jää sinulle myöhemmin luettavaksi. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että lopettaessasi kuukausimaksun maksamisen et pääse enää lukemaan yhtäkään niistä kirjoista, joista olet jo maksanut.

– Mikäli omistat e-kirjojen lukulaitteen, kuten Amazon Kindlen, Cybookin tai Sony Readerin, niin niillä Luekirja.fi:stä ei kirjoja voi lainata. Tämä on lukulaitteista johtuva tekninen rajoitus.

– Tarjolla on vain Otavamediaan kuuluvien kustantamojen kirjoja.

Verkkokirjojen lainauspalvelu Luekirja.fi.

Categories Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CAPTCHA Image