Samsungin 12 tuuman tablet tähtää kannettavan tietokoneen korvaajaksi

Tablet-laitteet ovat yllättävän tarkasti pysyneet tietyn kokoisina. Pienet tabletit ovat 7 tuuman ja suuret tyypillisesti 10 tuuman kokoisia. Joitakin poikkeuksia luonnollisesti on, mutta vähissä ne ovat. Applen jälkeen toiseksi suurin tabletien valmistaja Samsung on päättänyt tehdä hieman nykyistä standardia suuremman tabletin, jolla yhtiö tähtää työpaikoille ja koteihin korvaamaan kannettavia tietokoneita.

Samsung Galaxy TabPro 12

Valtaosa tabletien käyttäjistä on mieltynyt laitteissa nimenomaan digitaalisen median hakemisen, katselun ja lukemisen helppouteen, samalla kun voi pitää itsensä ajan tasalla uutisten ja sosiaalisen median suhteen. Tabletilla voi toki kirjoittaa ja rakentaa vaikkapa Excel-taulukoita, mutta helpompaa taulukoiden ja pitkien tekstien kanssa on puuhastella kannettavalla tietokoneella, jossa on tabletia suurempi näyttö ja näppäimistö.

Juuri tähän Samsung haluaa nyt iskeä Samsung Galaxy TabPro ja NotePro –tableteilla, joiden näyttö on 12,2 tuuman kokoinen ja joihin voi liittää näppäimistön, hiiren ja USB-laitteita. Tableteissa on muistikortti tietojen tallennusta varten (jollei tietoja voi tai halua tallettaa verkkoon). Tableteihin voi luoda usealle käyttäjälle tunnukset, jolloin kukin pääsee käsiksi vain oman käyttäjätilin tietoihin.

Samsung Galaxy TabPro 12

Samsung Galaxy TabPro ja NotePro 12.2-tabletin teknisiä tietoja ja ominaisuuksia

– Näytön koko 12.2 tuumaa.
– Kuvapisteitä 2560 x 1600 kappaletta.
– Sekä Tabpro että Notepro on saatavissa vain langattomalla internet-yhteydellä (WLAN/WiFi) ja kokoonpanoilla, joissa sekä WiFi että mobiiliverkkoliityntä.
– Android 4.4-käyttöjärjestelmä.
– Kamera etu- ja takapuolella.
– Langaton internetyhteys WiFi 802.11 a/b/g/n/ac MIMO (2.4 & 5 GHz).
– Bluetooth 4.0.
– USB 3.0 portti.
– NotePRO-malleissa on mukana erikoiskynä ruudulle kirjoittamista ja piirtämistä varten. Erikoissovellukset kynäkäyttöä varten tulevat paketissa myös.
– 9,500 mAh akku.

Samsung odottaa Galaxy TabPRO 12.2 hintojen lähtevän 750 eurosta ja NotePRO hintojen lähtevän 850 eurosta ylöspäin kokoonpanosta riippuen.


Facebooktwitterredditpinterestmail
Categories Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CAPTCHA Image