Kovaan käyttöön tarkoitettu suurikokoinen e-kirjojen lukulaite Pocketbookilta

Tyypillinen e-kirjojen lukulaite on kuuden tuuman mustavalkonäytöllä varustettu, suunnilleen pokkarin kokoinen, mutta sitä ohuempi ja kevyempi laite. Harva laitteista on veden- tai iskunkestävä. Pocketbook on suunnitellut kovaan käyttöön, myös ulkona käytettäväksi lukulaitteen, jossa on peräti 13,3 tuuman näyttö.

Pocketbook CAD Reader Flex, e-kirjojen lukulaite

PocketBook CAD Reader Flex on vielä prototyyppi, mutta kuitenkin niin pitkällä, että yhtiö esittelee sitä ja antaa yleisön kokeilla sitä alan tapahtumissa. Lukulaite on myös joustava – se antaa periksi jos sitä esimerkiksi vääntää käsissä. Iskunkestävyyttä on tavoiteltu päällystämällä kotelo kumikerroksella ja käyttämällä näytössä lasin sijasta taipuisaa ja naarmuja sietävää muovia.

PocketBook CAD Reader Flex –lukulaitteessa ei ole kosketusnäyttöä, mutta langaton verkkoyhteys WLAN (Wi-Fi) on ja Bluetooth. Talletustilaa on 8 GB, joten asiakirjoja ja e-kirjoja mahtuu melkoinen määrä.

Lukulaite on suunnattu ammattikäyttöön ihmisille, jotka liikkuvat esimerkiksi työmailla ja joutuvat pitämään mukanaan asiakirjoja. Hinta ja saatavuus eivät ole vielä tiedossa, mutta edullinen laite tämä ei tule olemaan.

Pocketbook CAD Reader Flex, e-kirjojen lukulaite

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *