Videokirja Vook yhdistää tekstin ja videon

Nyt on kehitetty kirja, jota voi lukea ja katsella vain PC:llä tai puhelimella jossa on Internet-yhteys. Uusi e-kirja Vook yhdistää tekstin ja videon.

Vook

Vook on eräänlainen e-kirja, mutta pelkän tekstin ja mahdollisten kuvien lisäksi siinä on videokuvaa joillakin sivuilla. Videolla voi luonnollisesti tehdä kaikkea mitä liikkuvalla kuvalla voi tehdä – tässä tapauksessa esimerkiksi johdattaa lukija aiheeseen tai täydentää kirjan tekstiä.

Jos esimerkiksi lukee romaania ja muodostaa roolihahmoista kuvan omaan mieleensä ja sitten seuraavalla sivulla saakin huomata, että videon ohjaaja onkin nähnyt asiat toisin. Innostuuko lukija ja jatkaa uudella innolla eteenpäin?

Entä jos lukija selailee puutarhakirjaa, josta etsii omenapuun leikkaamiseen ohjeita mutta huomaakin videon, jossa asia neuvotaan. Tekstissä on sitten lisäohjeita eri lajikkeiden menestymisestä erilaisissa paikoissa. Tämähän vaikuttaa hyvältä?

Vook e-kirjoja voi lukea ja katsella PC:llä ja Apple iPhone-kännykällä. Myös nettiyhteys täytyy olla. Ensimmäiset e-kirjat ovat englanninkielisiä ja maksavat 5-7 dollaria.

Kirjojen trailereita voi katsella alla olevasta linkistä.

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *