Turun kirjamessut 2-4.10.2015, jossa teemoina Ruotsi, Kustavi ja Saamenmaa

Turun messukeskuksessa järjestetään 2.-4.10.2015 vuosittaiset kirjamessut, jonne tänä vuonna on kutsuttu kirjailijoita esiintymään erityisesti Ruotsista, Lapista ja Turun saariston Kustavista. Suuret Göteborgin kirjamessut ovat juuri ohi, mutta Ruotsista on saatu nimekkäitä kirjailijoita Turkuun, mm. David Lagercrantz.
turun kirjamessut, yleisöä päälavan tilaisuudessa
Suomalaisten ja saamelaisten kirjailijoiden lisäksi Ruotsista messuille saapuvat Lena Andersson, Stefan Ahnhem, Mikael Bergstrand, Mikael Bergstrand, Kerstin Ekman, Sara B. Elfgren ja Mats Strandberg, Horace Engdahl, Lin Hallberg , David Lagercrantz , Anna Lihammer, Herman Lindqvist, Håkan Nesser, Kristina Ohlsson, Linda Olsson, Johan Theorin ja Bea Uusma. Kustantaja Eva Bonnier on myös tulossa messuille.

David Lagercrantzilta luultavasti kysellään hänen uusimmasta kirjastaan, joka on neljäs osa Stieg Larssonin kirjoittaman kolmen Lisbeth Salander –kirjan jatkoksi, mutta toivottavasti kirjailijalta kysytään myös hänen työtavoistaan ja perusteluja miksi hän keksi itse Zlatanin sanomiset jalkapalloilijan elämäkertaan.

Kaikki kirjailijat, kääntäjät ja juontajat, jotka puhuvat messuilla löydät tältä sivulta.

Messut ovat Turun messukeskuksessa avoinna lokakuun 2. ja 3. päivä klo 10-18.00 ja 4. päivä 10-17.00. Samaan aikaan, samassa messukompleksissa pidettäville ruoka- ja viinimessuille pääsee kirjamessujen lipulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *