Maailman suurin kirjakauppa Amazon avasi perinteisen kirjamyymälän Seattleen

Verkkokauppa Amazon aloitti 20 vuotta sitten yksinomaan kirjakauppana, mutta nopean menestyksen myötä laajensi tuotevalikoimaansa äänilevyihin, elektroniikkaan, vaatteisiin ja moneen muuhun tuotekategoriaan. Samaan aikaan yhtiö on avannut verkkokauppoja Yhdysvaltojen lisäksi muille suurille markkinoille, kuten Ranskaan, Espanjaan, Japaniin ja Kiinaan. Yhtään perinteistä kivijalkakauppaa Amazonilla ei kuitenkaan ole – ennen kuin nyt.
amazon kirjakauppa seattle
Amazon avasi kotikaupungissaan Seattlessa Yhdysvalloissa ensimmäisen kaupan, jonne asiakkaat voivat kävellä sisään, hypistellä tuotteita ja ostaa niitä heti mukaan. Myymälä on ennen muuta kirjakauppa, jota on täydennetty Kindle-lukulaitteilla, Fire-tableteilla ja Amazonin muilla laitteilla, joita on mahdollisuus kokeilla ja joihin saa opastusta paikan päällä.

Lukijoiden kirjoittamat kirja-arvostelut saavat paljon huomiota Amazonin verkkokaupassa, eikä niitä ole unohdettu kivijalkamyymälässäkään. Kirjahyllyissä on kirjojen kohdalla kyltit, joista selviää lukijoiden antama arvosana kirjalle. (Pari viikkoa sitten tosin Amazon nosti kanteen yritystä vastaan, joka myi kirja-arvosteluja halukkaille)

Jos satut liikkumaan Yhdysvaltojen länsirannikon pohjoisosassa, Amazonin kaupan osoite Seattlessa on 4601 26th Ave. NE in University Village.

Amazonin verkkokaupassa on kuitenkin monta ominaisuutta ja tuotetta, joita perinteisessä myymällässä ei ole. Esimerkiksi: verkkokaupasta saa myös suomenkielisiä kirjoja, toisin kuin Seattlen myymälästä.
amazon kirjakauppa seattle, kirjahylly ja kirja-arvostelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *