Kymmenen maailman eniten valokuvattua paikkaa

Eniten kuvattujen paikkojen maailmassa täytyy olla myös maailman suosituimpia turistikohteita, sillä lomalla jos missä valokuvia otetaan oikein urakalla. Maailman eniten vieraillut turistikohteet löytyvät Pariisista, Lontoosta, Bangkokista, Hong Kongista, New Yorkista ja Kaliforniasta. Valokuvien jakopalvelun Instagramin mukaan amerikkalaiset ja Yhdysvalloissa vierailevat turistit ovat kuitenkin niin tomeria valokuvien napsijoita, että Yhdysvallat vie kärkisijat maailman eniten kuvatuissa paikoissa.
Paris, France, Europe, Eiffel tower
Kymmenen maailman eniten kuvattua kohdetta Instagram-palvelun mukaan.
1. Disneyn matkailukohteet
2. Universal Studios, Hollywood
3. Times Square, New York City
3. Central Park, New York
5. Eiffel, Pariisi
6. Louvre Museum, Pariisi
7. Dodger Stadium, Kalifornia
8. Santa Monica Pier, Los Angeles
9. Madison Square Garden, New York
10. Punainen tori, Moskova

Älypuhelimet, joissa on GPS-paikanninominaisuus (lähes kaikissa se on) tallentavat kaikkien puhelimella otettujen valokuvien tarkan paikan samaan tiedostoon kuvan kanssa. Kun puhelimen omistaja lähettää kuvan Instagramiin, Facebookiin, Twitteriin tai minne tahansa muualle, paikkatieto seuraa aina mukana. Tästä verkkopalvelut saavat automaattisesti tiedon kuvien ottopaikoista. Jollei omien kuvien sijaintitietoa halua lähettää maailmalle, sen voi estää jokaisessa palvelussa erikseen oman tilin asetuksissa tai ottamalla GPS-ominaisuuden pois päältä puhelimessa (tästä voi tosin seurata ongelmia monen muun ohjelman käytössä).

Listan keräsi Skift.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *