Äänikirjojen kuuntelijoille on nyt tarjontaa: kuukausimaksullinen Nextory aloitti Suomessa

Ruotsalaiset äänikirjojen palvelut näyttävät mielellään laajentavan toimintaansa muihin maihin Suomesta alkaen. Ruotsissa menestynyt Nextory on juuri aloittanut toimintansa Suomessa suomenkielisella ääni- ja e-kirjavalikoimalla. Aiemmin Suomeen tulleet ruotsalaiset Storytel ja Bookbeat ehtivät jo napata monia kirjojen kuuntelijoita asiakkaikseen, mutta Nextory uskoo oman kansainvälisen taipaleensa menestykseen.
Nextory äänikirjojen kuuntelusovellus puhelimessa
Nextoryn Toimitusjohtaja Shadi Bitar kertoi SVB:lle toivovansa suomalaisten ottavan palvelun lämpimästi vastaan. ”Olen henkilökohtaisesti hyvin vaikuttunut suomalaisesta koulujärjestelmästä ja siitä, että Suomi saa parhaita PISA-tuloksia maailmassa. Kirjapalvelumme tuo kirjat helposti saataville, ja luulen sekä ihmisten että yhteiskunnan voivan paremmin jos useampi ihminen lukisi enemmän.”

Mitä Nextory sitten tekee miellyttääkseen suomalaisia äänikirjojen ja e-kirjojen ystäviä?

Tarjolla on sekä digitaalisia äänikirjoja että ladattavia e-kirjoja. Suomenkielisten lisäksi myös ruotsinkielisiä ja englanninkielisiä kirjoja on valikoimassa. Kirjoja pääsee lukemaan ja kuuntelemaan maksamalla kuukausimaksua. Niin paljon saa lukea ja kuunnella kuin vain ehtii.

Puhelimeen tai tabletiin täytyy ladata Nextory-sovellus, luoda tili ja valita jokin kolmesta paketista.

13.99 Euroa/kuukausi, mutta uusimmat kirjat eivät ole saatavilla.
16.99 Euroa/kuukausi, koko Nextoryn valikoima.
24.99 Euroa/kuukausi, perhepaketti neljälle, koko valikoima.

Ensimmäinen kaksi viikkoa menee kokeilun piikkiin, ja on ilmainen.

Luettavaksi aktivoidut sekä ääni- että e-kirjat ovat tallessa siinä laitteessa missä Nextory-applikaatio on, joten kuunteluun ja lukemiseen ei tarvita nettiyhteyttä. Kun tilauksen lopettaa, häviävät kirjatkin.

Mikä tilauspalvelu sitten olisi hyvä valinta? Ennen kuin ryhtyy kuukausimaksullisen palvelun asiakkaaksi, on syytä miettiä minkälaisia kirjoja on tarkoitus kuunnella tai lukea. Jos on tärkeää, että kirjat säilyvät sähköisessä kirjahyllyssä pitkälle tulevaisuuteen riippumatta asiakassuhteen kestosta, voi yksitellen ostettu, ladattava e-kirja tai äänikirja olla hyvä ratkaisu. Jos kirjoja tulee luettua useammin kuin maitopurkin kylkitekstiä, eikä kirjoihin ei ole tarvetta palata myöhemmin, kuukausimaksullinen palvelu voi sopia hyvin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *