Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Andalys
Y-tunnus 1790887-5
Sähköposti contact@klaava.fi

2. Rekisteriasioista vastaava:

Andalys
Y-tunnus 1790887-5
Sähköposti contact@klaava.fi

3. Rekisterin nimi

Klaava.fi-palvelun käyttäjärekisteri.

4. Tietojen käyttötarkoitus

Rekisteriin talletettujen tietojen käyttötarkoitus on mahdollistaa Klaava.fi-palveluun rekisteröityneiden käyttäjien vuorovaikutus palvelun ylläpitäjien ja muiden käyttäjien kanssa. Tietoja käytetään myös palvelun toimituksen ja sen käyttäjien väliseen viestintään, järjestelmän ylläpitoon, tilastotietojen keruuseen ja uusien palvelujen suunnitteluun. Tietoja voidaan käyttää myös käyttöehtojen vastaisen käytön seuraamiseen ja selvittämiseen.

5. Rekisterin tietosisältö

– Kaikista rekisteröityneistä käyttäjistä tallennetaan: tunnus, salasana, sähköpostiosoite.

6. Tietojen lähde

Tiedot kerätään käyttäjien rekisteröityessä Klaava.fi-palveluun ja heidän päivittäessä omia tietojaan.

7. Tietojen oikeellisuus

Rekisterin tiedot perustuvat käyttäjien itsensä antamiin tarkistamattomiin tietoihin. Käyttäjä voi tarkastella omia tietojaan henkilökohtaisella sivullaan. Käyttäjä voi muokata omia tietojaan itse valitsemallaan käyttäjätunnus-salasana -yhdistelmällä.

8. Tietojen luovutus

Tietoja ei luovuteta ulkopuoliselle taholle ilman käyttäjän lupaa tai viranomaismääräystä. Ei-yksilöivää tilastotietoa voidaan luovuttaa ulkopuolisille.

9. Rekisterin suojaus

Rekisteritiedot säilytetään suojatussa palvelimessa. Tiedot ovat vain palvelun ylläpitoon määrättyjen henkilöiden nähtävissä. Jokainen käyttäjä vastaa itse oman tunnus/salasana –yhdistelmänsä suojauksesta.

Lisätietoa palveluun talletetuista henkilötiedoista, niiden päivittämisestä ja tästä rekisteriselosteesta voi pyytää sähköpostilla contact@klaava.fi.

Klaava.fi-palvelun rekisteriseloste julkaistu 27.7.2009 ja päivitetty 29.5.2015, 25.4.2018 ja 16.6.2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *