Tunnelmallisesti kuvitettu kirja 8 Arctic Seasons näyttää Lapin loiston ja ainutlaatuisen ruokavalikoiman

Lapin arktisessa maailmassa on monen paikallisen mielestä kahdeksan vuodenaikaa neljän sijasta. Paikallinen elämä noudattelee näiden vuodenaikojen vaihtelua ja etenkin perinteinen ruokavalikoima määräytyi sesongin mukaan. Tunnelmallisesti kuvitettu englanninkielinen kirja 8 Arctic Seasons: Discover – Taste – Experience yhdistää Lapin perinteisen elämätyylin elementit Arktisen alueen nykyaikaiseen ruokatarjontaan.

8 Arctic Seasons -kirjassa esiteltävän North Pole Menun kunniaksi teos julkaistiin Pohjoisnavalla. Luultavasti tämä oli ensimmäinen Pohjoisnavalla tehty kirjan julkistustilaisuus. Tapahtuman järjesti kirjan tuottanut Luxury Action.

8 Arctic Seasons on saatavilla Amazonissa, Google Play -kaupassa ja muissa e-kirjoja myyvissä kirjakaupoissa. Lisää tietoa kirjasta löydät täältä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *