Tunnelmallisesti kuvitettu kirja 8 Arctic Seasons näyttää Lapin loiston ja ainutlaatuisen ruokavalikoiman

2016-04-14

Lapin arktisessa maailmassa on monen paikallisen mielestä kahdeksan vuodenaikaa neljän sijasta. Paikallinen elämä noudattelee näiden vuodenaikojen vaihtelua ja etenkin perinteinen ruokavalikoima määräytyi sesongin mukaan. Tunnelmallisesti kuvitettu englanninkielinen kirja 8 Arctic Seasons: Discover – Taste – Experience yhdistää Lapin perinteisen elämätyylin elementit Arktisen alueen nykyaikaiseen ruokatarjontaan.
8 arctic seasons
8 Arctic Seasons -kirjassa esiteltävän North Pole Menun kunniaksi teos julkaistiin Pohjoisnavalla. Luultavasti tämä oli ensimmäinen Pohjoisnavalla tehty kirjan julkistustilaisuus. Tapahtuman järjesti kirjan tuottanut Luxury Action.
book cover image: eight arctic seasons
8 Arctic Seasons on saatavilla Amazonissa, Google Play -kaupassa ja muissa e-kirjoja myyvissä kirjakaupoissa. Lisää tietoa kirjasta löydät täältä.


Facebooktwitterredditpinterestmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *