Kirjojen lukeminen edesauttaa peleissä menestymistä

Perinteisiä ja verkkopelejä on monenlaisia, mutta on joitakin pelejä, joissa oikeasta tiedosta on apua. Trivial Pursuit tulee monelle ensimmäisenä mieleen pelinä, jossa yleistiedon nippelitiedolla ja arvaamalla saattaa pärjätä pitkälle.

Hieman vaikeampaa menestyminen voi olla pelissä, jossa keskitytään rajattuun aihealueeseen. Silloin täytyy oikeasti tietää asiasta jotain, koska kysymykset ovat yksityiskohtaisia. Otetaan esimerkiksi historia (käytännössä mahdottoman laaja aihe) tai siitä rajattu aihe sotahistoria (vieläkin erittäin laaja, mutta hallittavissa).
Napoleon
Älypää-palvelussa on sotahistoriaa käsittelevä peli, tai paremminkin visa, jota voi kokeilla tästä: alypaa.com/yhteisot/pelit/Sotahistoria

Vinkki: tässä muutama kirja, joiden lukemisesta on apua pelissä menestymiselle.
Sotataidon historia kirjan kansikuva
Sotataidon mestareita
Kansainvälisten suhteiden käännekohtia
Talvisota

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *