Top 10 eniten luetut vuonna 2019 julkaistut artikkelimme

kobo aura one lukulaite

Artikkelin yltäminen kymmenen luetuimman jutun kärkijoukkoon ei välttämättä kerro kirjoittajan uhmanneen vaaroja sota-alueella tai paljastaneen maailmaa ravistaneen korruptiovyyhden päästäkseen listalle, mutta kertoo se jotain Klaavan kattamien aihealueiden kiinnostuksesta vuoden aikana. Tässä 10 luetuinta artikkeliamme, jotka julkaistiin vuonna 2019.

Vesitiivis e-kirjojen lukulaite toimii matkalla ja mökillä, tässä tuotevalikoima vuonna 2019

  • Tämä ominaisuus kiinnostaa kirjojen ystäviä yhä enemmän, sillä suojaahan vesitiiviys myös hiekalta ja muulta materialta, joka ei tee hyvää elektronisille laitteille.

Tätä Applen tabletin uusi iPadOS-ohjelmisto tarkoittaa kirjoittajille ja e-kirjojen lukijoille

  • iPad-tabletin mukana tuleva Books-sovellus on yksi parhaista e-kirjojen lukuohjelmista, mutta myös muistiinpanoja tekevät lukijat ja kirjoittajat saivat uusia ominaisuuksia.

Vaihtoehtoja Googlen palveluihin heille, jotka haluavat yksityisyyden suojaa

  • Henkilökohtaisista tiedoistaan huolehtivat netin käyttäjät karttavat Googlea ja Facebookia kuin ruttoa, mutta jos antaudut totaalisesti palveluiden armoille, niiden keräämä valtava hyvin yksityiskohtainen tietomäärä sinusta voi myös auttaa yllättävässä tilanteessa.
IFPI, äänitallenteiden myynnin kehitys. kaavio Quartz

2020-luvulle mentäessä musiikkipalvelut, äänikirjat, streaming (kuten elokuvien ja televisio-ohjelmien suoratoistopalvelut, kirjojen tilauspalvelut), uuden tyyppiset verkkokaupat ja tekoäly tulevat entisestään yleistymään. Myös esports liiketoiminta ja turnaukset, ja muu pelaamiseen liittyvä toiminta kuten unibet bonuskoodi osoittaa ovat kasvussa .

Musiikin liiketoiminta on vahvassa kasvussa tallennemyynnin aallonpohjasta

  • Nyt kun Napster-piraattipalvelun aloittamasta musiikin jakelun muutoksesta on 20 vuotta, pitkän aikavälin tilastosta näkee miten dramaattinen muutos on ollut. Tänään, musiikin liiketoiminta on taas kasvussa, ja sehän sopii myös suurelle yleisölle laajemman tarjonnan myötä.

Parhaat e-kirjojen lukuohjelmat Windows-tietokoneille

  • Yksi lukee tabletilla, toinen puhelimella, kolmas lukulaitteella ja varsin moni lukee e-kirjoja kannettavalla tietokoneella. Artikkelissa myös kertaus e-kirjojen formaateista.

Applen uudet digitaaliset palvelut: pelit, elokuvat, lehdet, kirjakerho kuukausimaksua vastaan

  • iTunes ja iBooks -kaupat ovat laajentuneet myös Arcade, TV ja News -palveluiksi.

Seuraavatko pelit kirjoja, musiikkia ja elokuvia kuukausimaksullisiin tilauspalveluihin?

  • Tämä oli vielä vuoden 2019 alussa kysymys, mutta vuoden lopussa kysymysmerkin voi jättää pois. Esimerkiksi Google Stadia pelipalvelu on herättänyt paljon kiinnostusta ja kerännyt pelaajia palvelun online-peleihin.

Facebook kohtaa kilpailua uudelta suunnalta: pelien muodostamista yhteisöistä

  • Digitaalisen median konsulttien kirjoittama raportti pitää pelien ja etenkin esports-turnausten nousua yhtenä 2020-luvun trendinä.

Juristia syytetään plagioinnista, tehtaili romaaneja leikkaa-liimaa menetelmällä haamukirjoittajien kanssa

  • Tämä tarina herätti aikanaan keskustelua Twitterissä, sillä brasilialaisen juristin hankkeen mittakaava oli melkoinen.

Lähes jokainen etätyötä tekevä haluaa jatkaa, mutta myös työn tehokkuudesta on huolehdittava

  • Artikkeli pohjautuu etätyön tekijöille suunnatun kyselyn tuloksiin. Siitä löytyy hyviä vinkkejä niin yritykselle, joka pohtii uskaltaako etätyöhön kannustaa kuin myös työntekijälle tuottavuuden varmistamiseen.
etätyö työpöytä puutarhassa, kannettava tietokone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *